Результати перевірки “пунктів незламності” у Харківській області

На Харківщині триває робота з облаштування "пунктів незламності" на випадок довготривалого припинення електро- та теплопостачання

У Харківській області вже розгорнули понад 300 “пунктів незламності”. 17 таких пунктів працює в Золочівській громаді Богодухівського району. Заступник начальника ХОВА Євген Іванов перевірив роботу цих пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Чиновник розповів, що в Золочівській громаді один із пунктів знаходиться у Центрі первинної медичної допомоги. За словами Євгена Іванова, це гарний приклад для інших пунктів. Він забезпечений потужним генератором, інтернетом “Старлінк”, опаленням, теплими речами та іншими умовами, щоб люди могли тут перебувати. 

Заступник начальника ХОВА зазначив, що триває постійна робота щодо збільшення та  доукомплектування “пунктів незламності”, особливо генераторами та “Старлінками”. “Наша кінцева мета – щоб кожен пункт був однаково забезпечений усім необхідним”, - зазначив Євген Іванов.

Начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко розповів, що інші два пункти облаштовані у приміщеннях селищної ради та пожежної частини. У старостинських округах на випадок блекауту відповідні місця також облаштовані в адмінбудівлях і медичних закладах.

За словами начальника Богодухівської РВА Анатолія Рисцова, “пункти незламності” у районі оснащені всім необхідним. В міру надходження генераторів та іншого обладнання кількість таких пунктів збільшуватимуть.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради 30 листопада ухвалили рішення щодо виділення коштів з резервного фонду бюджету громади на облаштування мобільних пунктів обігріву.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися