У ЦНАП Харкова можна скористатися новими послугами: деталі

Щоб отримати послуги потрібно попередньо записатися до електронної черги

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова надають нові послуги у сфері протипожежної безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Харківської міської ради. 

Жителі Харкова можуть скористатися наступними послугами:

  • віднесення об’єкта до об’єкта підвищеної небезпеки відповідного класу з реєстрацією в Реєстрі (Журналі обліку) об’єктів підвищеної небезпеки;

  • виключення об’єкта підвищеної небезпеки з Реєстру (Журналу обліку) об’єктів підвищеної небезпеки.

Вказані послуги потрібні для власників об’єктів, на яких можуть використовуватися або виготовлятися, зберігатися, перероблятися чи транспортуватися небезпечні речовини, чи біологічні препарати. Також послуги стануть в пригоді тим, хто має об'єкти, які за певних умов можуть створити реальну загрозу виникнення аварійних ситуацій.

Щоб отримати послуги потрібно попередньо записатися до електронної черги за посиланням: https://dozvil.kh.ua/queue.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг Харкова відзвітували про результати роботи за листопад. Так, в останній місяць осені поточного року, у ЦНАП м. Харкова та його 11 територіальних підрозділах:

  •  збільшили перелік адмінпослуг до 162;

  • громадяни отримали 27 373 послуги;

  • адміністратори ЦНАП надали 19 401 консультацію;

  • фахівці опрацювали 889 електронних звернень, які надійшли через месенджер телеграм, соціальну мережу Facebook та електронну пошту ЦНАП; 

  • оператори Call-центру надали 34 264 консультацій з питань отримання різноманітних послуг.

Щодо збільшення кількості послуг у ЦНАП, то у листопаді, приміром, відновили послуги Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції. Йдеться про видачу дозволу на участь у дорожньому русі транспорту, вагові або габаритні параметри якого більші за нормативні. Також містяни можуть скористатися послугою погодження маршруту руху транспорту під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Читайте также