Як змінилася карта Харкова: подробиці

На ресурсі “Геопортал Харкова” можна дізнатися про тимчасові маршрути громадського транспорту, які діють у період припинення електропостачання

На карті Харкова доступна інформація про пункти обігріву та рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На ресурсі “Геопортал Харкова” розміщена інформація про транспорт, магазини, аптеки, лікарні, зупинки-укриття, пункти обігріву, які працюють. Детальніше ознайомитися з нею можна у розділі ”Життєзабезпечення”.

Також наприкінці списку є вкладка з тимчасовими маршрутами громадського транспорту, які діють у період відключення електроенергії у Харкові. Схема маршрутів запускається через півтори години після відсутності енергопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова можуть дізнатися, де відкрили “пункти незламності”, де можна взяти воду. Також можна скористатися інформацією, які лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку будуть працювати у разі відсутності електро-, теплопостачання чи зв’язку. Щоб отримати відповідну інформацію, потрібно завантажити на телефон файли з адресами. Отримати дані можна через міський чат-бот “Харків - твій дім” - https://t.me/tviyDimKharkivBot.  Після авторизації потрібно обрати розділ “Інформація про об’єкти, що працюватимуть без електропостачання”. Далі потрібно натиснути “Завантажити файли”. Після цього відкриється тека, у які розміщені всі необхідні списки. Оберіть потрібний та завантажте.

Також вказана інформація буде доступна на інтерактивній мапі міста в режимі реального часу https://smart.citynet.kharkov.ua та на державному порталі https://nezlamnist.gov.ua/. Актуальну інформацію харків'яни також можуть отримати на міській “гарячій лінії” за номером 15-62.

Читайте также