Де шукати інформацію про роботу магазинів, аптек, лікарень у Харкові при відключенні світла

Інформацію про роботу “пунктів незламності”, магазинів, аптек можна дізнатися через міський чат-бот чи на інтерактивній мапі

Жителі Харкова можуть дізнатися, де відкрили “пункти незламності”, де можна взяти воду. Також можна скористатися інформацією, які лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку будуть працювати у разі відсутності електро-, теплопостачання чи зв’язку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Щоб отримати відповідну інформацію, потрібно завантажити на телефон файли з адресами. Отримати дані можна через міський чат-бот “Харків - твій дім” - https://t.me/tviyDimKharkivBot

Після авторизації потрібно обрати розділ “Інформація про об’єкти, що працюватимуть без електропостачання”. Далі потрібно натиснути “Завантажити файли”. Після цього відкриється тека, у які розміщені всі необхідні списки. Оберіть потрібний та завантажте.

Також вказана інформація буде доступна на інтерактивній мапі міста в режимі реального часу https://smart.citynet.kharkov.ua та на державному порталі https://nezlamnist.gov.ua/.

Актуальну інформацію харків'яни також можуть отримати на міській “гарячій лінії” за номером 15-62.

У міській раді попередили, що інформація:

- про адреси “пунктів незламності” може змінюватись тож дані будуть оновлюватись;

- про графіки роботи закладів споживчого ринку була надана сторонніми суб'єктами та при надзвичайних ситуаціях може змінюватися на розсуд керівництва таких суб'єктів.

Найближчим часом більшість суб’єктів приватного сектору, які працюватимуть при припиненні електропостачання, матимуть наліпку “Працюємо без світла”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі почали працювати пункти видачі гарячого харчування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися