Франція надала допомогу Харкову: що передали

Співпраця з Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна продовжується

До Харкова продовжує надходити допомога з Франції. Місту передали спеціалізований автомобіль для перевезення осіб з обмеженими можливостями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Автомобіль отримало КНП “Міське автопідприємство спеціалізованого санітарного транспорту”. 

У Департаменті міжнародної співпраці розповіли, що автомобіль отримали від Асоціації медичної та благодійної допомоги Франція-Україна (Франція) в рамках її постійної діяльності з організації та надання гуманітарної допомоги містам Україні, у тому числі й Харкову.

Впродовж 2022 року асоціація надала наступну допомогу:

  • посприяла транспортному забезпеченню доставки до Харкова гуманітарної допомоги від французького міста-побратима Лілль,

  • надала автомобіль швидкої медичної допомоги та спеціалізований автомобіль для перевезення тіл померлих,

  • організувала та доставила гуманітарні вантажі медикаментів та предметів медичного призначення від французьких донорів для їх використання відповідними комунальними закладами та установами Харкова.

Наразі співпраця з Асоціацією медичної та благодійної допомоги Франція-Україна продовжується.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харківські рятувальники, завдяки благодійникам, отримали важку великогабаритну техніку. Протягом останніх 6 місяців волонтерські та міжнародні організації цілеспрямовано займались пошуком і придбанням важкої великогабаритної техніки для рятувальників Харківського гарнізону ДСНС. На вказані потреби було зібрано близько 70 тис. євро.


Читайте также