Харківські рятувальники отримали допомогу: що передали ДСНС

Отримана техніка допоможе ефективніше боротися з великими пожежами

Харківські рятувальники, завдяки благодійникам, отримали важку великогабаритну техніку. Вона здатна збільшити логістичні можливості та допоможе в гасінні великих пожеж.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Протягом останніх 6 місяців волонтерські та міжнародні організації цілеспрямовано займались пошуком і придбанням важкої великогабаритної техніки для рятувальників Харківського гарнізону ДСНС.

На вказані потреби було зібрано близько 70 тис. євро. У результаті злагодженої роботи благодійників вдалося придбати та доставити в Україну:

  • вантажний напівпричіп-фуру,

  • напівпричіп-цистерну ємністю 32 кубічних метри,

  • сідельний тягач для буксирування напівпричепів.

Придбану техніку будуть використовувати для:

  • перевезення на великі відстані вантажів, у тому числі гуманітарної допомоги та рятувального обладнання,

  • забезпечення потреб пожежогасіння водою на великих і затяжних пожежах тощо. 

Начальник ГУ ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв висловив слова вдячності всім, хто брав участь в даному проєкті з підтримки харківських рятувальників та поліпшенні їхньої матеріально-технічної бази. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область отримала 11 автобусів Iveco Irisbus Crossway від уряду Естонії. Автобуси будуть використовувати для організаційних заходів, а згодом - для забезпечення освітніх потреб. Першочергово транспорт отримають ті громади, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії.




Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися