У ЦНАПі Харкова розширили перелік послуг: деталі

У ЦНАПі Харкова можна розв'язати питання власникам рибного господарства

Звернувшись до ЦНАПу, громадяни можуть отримати адміністративні послуги, пов'язані з рибним господарством. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

У Харкові розширили перелік адміністративних послуг у ЦНАП наступними: 

  • видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробки продуктів лову (у разі необхідності суб'єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).

Ознайомитися з оновленим переліком 195 послуг можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові Регіональний центр послуг у період воєнного стану продовжує працювати у форматі “Прозорий офіс”. У центрі в єдиному просторі містянам надають адміністративні, соціальні, пенсійні, а з недавнього часу ще й податкові послуги. У ЦНАП повідомили, що наявність потужного генератора, яким обладнано Регіональний центр послуг, дозволяє надавати громадянам необхідні послуги навіть при тривалих відключеннях електроенергії. Тож забезпечна постійна та безперебійна робота центру, а  громадяни уникають дискомфорту при отриманні різноманітних  послуг.

До того ж у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова збільшили кількість місць для запису в електронну чергу для оформлення ID-картки та  закордонного паспорта.

Читайте также