Як працює Регіональний центр послуг у Харкові

Центр працює навіть при тривалих відключеннях електроенергії

У Харкові Регіональний центр послуг у період воєнного стану продовжує працювати у форматі “Прозорий офіс”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг міста Харкова.

У центрі в єдиному просторі містянам надають адміністративні, соціальні, пенсійні, а з недавнього часу ще й податкові послуги. У ЦНАП повідомили, що наявність потужного генератора, яким обладнано Регіональний центр послуг, дозволяє надавати громадянам необхідні послуги навіть при тривалих відключеннях електроенергії. Тож забезпечна постійна та безперебійна робота центру, а  громадяни уникають дискомфорту при отриманні різноманітних  послуг. Серед найпопулярніших послуг Регіонального центру наступні:

  • паспортні послуги;

  • послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання;

  • послуги у сфері реєстрації бізнесу;

  • послуги у сфері пенсійного забезпечення;

  • соціальний захист населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова збільшили кількість місць для запису в електронну чергу для оформлення ID-картки та  закордонного паспорта. Містяни можуть записатися в електронну чергу ще до одного територіального підрозділу ЦНАП – Холодногірського. Підрозділ розташований за адресою: вул. Благовіщенська, 34.  Прийом здійснюється за попередньою реєстрацією. Записатися до електронної черги можна через:

- вебсайт за посиланням https://dozvil.kh.ua/queue,

- call-центр за номером 0800-57-34-34 (безплатний багатоланковий).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися