Які проблеми турбували харків'ян у 2022 році

Повномасштабна військова агресія Росії спричинила надходження нових за характером звернень громадян

У 2022 році інформаційно-диспетчерська служба “1562” прийняла понад 770 тис. усних заявок від мешканців міста Харкова.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Інформація про запити громадян наведена у “Звіті про діяльність виконавчих органів Харківської міської ради у 2022 році”.

Повномасштабна військова агресія Росії спричинила надходження нових за характером звернень громадян. Приміром жителі Харкова зверталися з питань:

  • відселення зі зруйнованого житла,

  • заміни та встановлення вікон у під'їздах та квартирах,

  • надання гуманітарної допомоги тощо.

Загалом по 423 тис. звернень було виконано необхідні роботи, а на 276 тис. питань надані роз'яснення. Для порівняння, у 2021 році служба “1562” прийняла понад 1 млн усних заявок від мешканців міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району реалізують проєкт “Міцність тіла - міцність духу”. Для літніх людей проводять тренування з урахуванням фізичні можливості кожного. Такий підхід значно покращує загальний стан і самопочуття учасників проєкту.   Організатори відзначили, що для літніх людей важливе живе спілкування, можливість проводити час із користю та заряджатися позитивними емоціями. Таке проведення дозвілля сприяє стресостійкості літніх людей. 

Заняття проходять за адресою: б-р Богдана Хмельницького, 10-а. Тел. для довідок: (057) 725-34-15,  (096) 059-86-54.


Читайте также