Де та яку допомогу надають літнім людям у Харкові

Для літніх людей важливе живе спілкування, можливість проводити час із користю та заряджатися позитивними емоціями

У територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району реалізують проєкт “Міцність тіла - міцність духу”.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для літніх людей проводять тренування з урахуванням фізичні можливості кожного. Такий підхід значно покращує загальний стан і самопочуття учасників проєкту.  

Організатори відзначили, що для літніх людей важливе живе спілкування, можливість проводити час із користю та заряджатися позитивними емоціями. Таке проведення дозвілля сприяє стресостійкості літніх людей. 

Заняття проходять за адресою: б-р Богдана Хмельницького, 10-а. Тел. для довідок: (057) 725-34-15,  (096) 059-86-54.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що родини з дітьми від 1 до 12 років, які мешкають в Печенізькій громаді, отримали пакунки з якісними теплими речами для своїх дітей. Надання допомоги стало можливим завдяки співпраці з Харківською обласною військовою адміністрацією, Чугуївською районною військовою адміністрацією та міжнародною організацією - дитячим фондом ООН  ЮНІСЕФ. Вікову категорію отримувачів допомоги визначили у міжнародному фонді.

Одяг уніфікований, тому набори підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. Протягом двох днів обновки у вигляді зимових комплектів отримали діти з усіх населених пунктів Печеніжчини. “Як відзначають жителі Печенізької громади, допомога, яку вони отримали для малечі, є просто життєво необхідною. В сьогоднішніх умовах купити якісний теплий зимовий одяг для багатьох родин досить складно”, - повідомив селищний голова.  Мами, які отримали допомогу зазначили, що в наборі від ЮНІСЕФ усе згодиться для дитини. Вони відмітили, що одяг якісний. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися