Харків'ян знову запрошують до підземного паркінгу ТРЦ “Нікольський”: учасники отримають подарунки

Харків’яни зможуть взяти участь у занятті з таеквондо

У підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту проводить серію відкритих спортивних тренувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У суботу, 25 лютого, харків’яни зможуть взяти участь у занятті з таеквондо, яке проведуть тренери Дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств “ХЗТД”.  

На відвідувачів чекатиме показовий виступ вихованців центру бойових мистецтв ЗТУ Віталія Гагаріна, а також розіграш подарунків.

Всім охочим взяти участь у занятті необхідно мати з собою спортивний одяг та кросівки. Початок - о 14:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ТРЦ “Нікольський” провели футбольний майстер-клас для дітей. Відкрите тренування було організоване Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з:

  • голландським центром раннього розвитку Footbik,

  • футбольною школою “Майстер м'яча”.

Тренери організували для учасників кілька футбольних локацій. Там продемонстрували учасникам методику розвитку фізичних і особистісних якостей дітей на основі навчання гри у футбол.

За сприяння розвитку спорту директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко відзначив грамотами департаменту тренерів: Євгена Коренєва, Олексія Насильнєва,  Анну Воскобойник.

Серія відкритих спортивних тренувань “Почни новий рік з Kharkiv Sport City” стартувала у суботу, 28 січня. У рамках заходу було заплановане легке тренування, після чого усі охочі змогли долучитися до запальної зумби та вивчити танцювальну зв’язку разом із тренерами Sobko Fitness Family.

Читайте также