У ТРЦ “Нікольський” провели майстер-клас (ФОТО)

Тренери організували для учасників кілька футбольних локацій

У ТРЦ “Нікольський” провели футбольний майстер-клас для дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Відкрите тренування було організоване Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з:

  • голландським центром раннього розвитку Footbik, 

  • футбольною школою “Майстер м'яча”.

Тренери організували для учасників кілька футбольних локацій. Там продемонстрували учасникам методику розвитку фізичних і особистісних якостей дітей на основі навчання гри у футбол.

За сприяння розвитку спорту директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко відзначив грамотами департаменту тренерів:

  • Євгена Коренєва,

  • Олексія Насильнєва, 

  • Анну Воскобойник.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для представників спортивних федерацій та організацій Харкова та області організують безплатні навчальні курси Kharkiv Sport Academy. Буде проведено навчання з дисциплін “спортивний маркетинг” та “спортивний менеджмент”. Заняття проводитимуть офлайн з 20 березня по 25 квітня. Заплановано 26 теоретичних та практичних занять.

Слухачі ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціювання та копірайтингу. Для учасників курсів підготують лекції зі стратегічного планування, правил написання новин та анонсів про спортивні заходи та змагання, керування персоналом та конфліктами, ведення переговорів, принципів спортивного права та особливостей його застосування у період воєнного часу. Кількість учасників обмежена - по 30 осіб на кожен курс.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися