Де у Харківській області дві доби не буде води

У комунальному підприємстві звернулися до споживачів з проханням зробити запас води

У середу, 1 березня, з 22:00 буде припинене водопостачання частині споживачів міста Чугуїв. Водопостачання не припинятимуть у м-н Авіатор та м-н Башкирівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  КП "Чугуїввода".

Обмеження введуть у зв’язку  з проведенням робіт по перепідключення мереж по вул. Мухіна згідно проєкту "Реконструкція водоводу Д=600 мм у  дві нитки від врізної камери магістрального водоводу Кочеток-Харків по вул. Мухіна до розподільчої камери на пров. Зачуговському в м. Чугуїв Харківської області. Коригування аварійно - відновлювальні  роботи)". 

Водопостачання буде відновлено після  завершення робіт. Орієнтовно, за даними комунального підприємства - 3 березня.

“Велике прохання зробити запас води”, - звернулися до споживачів у КП "Чугуїввода".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області щотижня від COVID-19 продовжує помирати більше людей ніж від грипу та ГРВІ. Показник летальності у 2023 році склав 5,4%, тоді як середній за весь період епіднагляду за COVID-19 – 2,3%. Також жителям регіону нагадали, що своєчасне встановлення діагнозу підвищує шанс зберегти життя. У Харківській області не забезпечується охоплення тестуванням необхідної кількості населення, що призводить до недовиявлення випадків. Кожен невиявлений хворий – це інфікування ще декількох осіб з його оточення. Щотижня зі 100 тисяч населення повинно бути обстежено не менше 300 осіб, у Харківській області цей показник складає 68,2 (середній по Україні – 363,3).


Читайте также