Які дороги планують ремонтувати у Харківській області

У Лозовій оглянули дороги, якими курсує громадський транспорт

У Лозівській громаді проводять обстеження доріг міста та старостинських округів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Кошти на проведення поточних ремонтів центральних та внутрішньоквартальних доріг, тротуарів та облаштування паркувальних місць проситимуть виділити міських депутатів.

Вже провели обстеження дороги у Краснопавлівці, Орільці та Панютиному та визначилися з ділянками, які потребують першочергових ремонтів. У Лозовій оглянули дороги, якими курсує громадський транспорт. Цього року після зими вони пошкоджені менше ніж зазвичай. Є проблеми по вулиці Кооперативній та Моторного, де найчастіше рухаються вантажівки.

Також комунальники обстежують тротуари, внутрішньоквартальні дороги та вивчають пропозиції мешканців щодо облаштування паркувальних місць у дворах багатоквартирних будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу міста Балаклія забезпечили проїзд через зруйнований міст на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. У Службі автомобільних доріг у Харківській області зазначили, що переправа забезпечить логістичне сполучення з південною частиною Харківської області. У Балаклійській міській раді зазначили, що завдяки облаштуванню тимчасової переправи спрощується сполучення міста Балаклія з 9-ма старостинськими округами громади. Також переправа забезпечить виїзд до напрямку лікарні, міського цвинтаря та мікрорайонів Піски та Легерські Піски. Незабаром розпочнуться демонтажні роботи та ремонт основного мосту.

Читайте также