У Харківській області відкрили рух тимчасовою переправою: де дозволили проїзд

Загалом на деокупованих територіях Харківської області фахівці розчистили 612 км доріг

Поблизу міста Балаклія забезпечили проїзд через зруйнований міст на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

У САД зазначили, що переправа забезпечить логістичне сполучення з південною частиною Харківської області. У Балаклійській міській раді зазначили, що завдяки облаштуванню тимчасової переправи спрощується сполучення міста Балаклія з 9-ма старостинськими округами громади. Також переправа забезпечить виїзд до напрямку лікарні, міського цвинтаря та мікрорайонів Піски та Легерські Піски. Незабаром розпочнуться демонтажні роботи та ремонт основного мосту.

Нова тимчасова споруда, облаштована поблизу Балаклії, має довжину 43,18 п.м, габарит 6 м. Після деокупації області спеціалісти дорожніх служб збудували вже 19 тимчасових мостів, ще 2 – в роботі. 

“Працюють цілодобово, щоб відновити проїзд якнайшвидше. Також зараз у фокусі експлуатаційне утримання. Загалом на деокупованій Харківщині розчищено 612 км доріг”, - зазначили у САД.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області біля села Байрак Балаклійського району завершили демонтажні роботи та розпочали будівництво нового мосту. “Незабаром розпочнуться аналогічні роботи й по іншим мостам на території Балаклійської громади”, - зазначили Балаклійській у міській раді.

До того ж у Харківській області тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Спеціалісти виконують ямковий ремонт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися