Стало відомо, коли у Харкові вийдуть на маршрути тролейбуси та трамваї

У Харкові курсують понад 100 автобусів, які замінюють електротранспорт

У Харкові планують відновити роботу трамваїв та тролейбусів після атаки РФ 9 березня не раніше середи, 15 березня. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Мер міста зазначив, що за приблизними даними планується відновлення роботи електротранспорту у середу вранці. Він зазначив, що це дуже обережний прогноз, адже ймовірні повторні обстріли.

Наразі у Харкові курсують понад 100 автобусів, які замінюють електротранспорт.

Ігор Терехов зазначив, що проводиться робота з “Укренерго” та "Харківобленерго", щоб якнайшвидше відновити роботу громадського транспорту. Очільник Харкова повідомив, що обстріли призвели до складних пошкоджень трансформаторних підстанцій, стосовно напруги. У місті спостерігається нестабільність напруги. “Сьогодні ми були вимушені зупинити одну лінію метро, але зараз метро працює у штатному режимі. Ми працюємо з обленерго над цим питанням", — повідомив Ігор Терехов.

13 березня на Холодногірсько-заводській станції метро поїзди курсують зі збільшеними інтервалами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетики звернулися до жителів Харкова з проханням знизити споживання електроенергії. Це пов'язано з проведенням відновлювальних робіт на об'єктах НЕК “Укренерго”.

У “Харківобленерго” наголосили, що ворожа ракетна атака 9 березня спричинила серйозні пошкодження у системі передачі електричної енергії. В обленерго зазначили, щоб ліквідувати пошкодження, спеціалісти повинні провести терміновий ремонт обладнання. Споживачам нагадали, щоб зменшити споживання необхідно обмежити використання потужних побутових приладів.

Читайте также