Поліцейські Харківщини відвідали прифронтову громаду: що там відбувається (ФОТО)

У селі Петропавлівка живуть 16 дітей, родини яких відмовляються залишати свої оселі

Поліцейські Харківської області відвідали Петропавлівську громаду Куп’янського району та привезли допомогу маленьким мешканцям прифронтового населеного пункту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Петропавлівська громада Куп’янського району знаходиться за кілька кілометрів від лінії фронту і майже щодня його мешканці страждають від обстрілів російських окупантів.

Наразі у селі Петропавлівка живуть 16 дітей, родини яких відмовляються залишати свої оселі.

У середу 29 березня співробітники Куп’янського РВП відвідали маленьких мешканців населеного пункту та привезли їм подарунки: іграшки, олівці, альбоми та інше канцелярське приладдя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що територіальний центр Слобідського району продовжує надавати послуги своїм підопічним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Під опікою терцентру перебувають здебільшого самотні малозабезпечені пенсіонери, люди з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи.

У районній адміністрації розповіли, що особливої уваги в цей час потребують люди, які за станом здоров’я не виходять з дому. Соціальні робітники таким громадянам  надають розширений спектр послуг:

  • доставка продуктів та промислових товарів, медикаментів,

  • оплата комунальних послуг,

  • допомога у приготуванні їжі,

  • дотриманні особистої гігієни,

  • здійсненні реабілітаційних заходів тощо.

Для маломобільних громадян організували доставку гарячих обідів.

Читайте также