Хто може отримати додаткову допомогу в Харкові

Пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати розширений спектр послуг

Територіальний центр Слобідського району продовжує надавати послуги своїм підопічним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Під опікою терцентру перебувають здебільшого самотні малозабезпечені пенсіонери, люди з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи.

У районній адміністрації розповіли, що особливої уваги в цей час потребують люди, які за станом здоров’я не виходять з дому. Соціальні робітники таким громадянам  надають розширений спектр послуг:

  • доставка продуктів та промислових товарів, медикаментів,

  • оплата комунальних послуг,

  • допомога у приготуванні їжі,

  • дотриманні особистої гігієни,

  • здійсненні реабілітаційних заходів тощо.

Для маломобільних громадян організували доставку гарячих обідів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення Харківщини. З 6 по 10 березня гуманітарний штаб направив у Дергачівську, Близнюківську, Куп'янську, Савинську, Валківську, Вільхівську, Краснокутську, Балаклійську, Пісочинську громади, а також у лікувальні заклади 10 800 продовольчих наборів. Також 4,5 тонни харчових продуктів відправили у Піско-Радківський, Ржавецький, Безмятеженський, Богодухівський, Комарівський психоневрологічні інтернати, а також у Богодухівський геріатричний пансіонат та Обласну клінічну психіатричну лікарню № 3. У Центр можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися