На Харківщині тривають перевірки: що виявили в одній з громад (ФОТО)

Серед нагальних потреб громади – ремонт очисних споруд та автошляхів обласного і місцевого значення

Коломацьку громаду з робочим візитом відвідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. Чиновник перевірив роботу Пункту Незламності, закладів культури та освіти, а також стан гуртожитків для розміщення ВПО. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Також Євген Іванов разом з керівництвом Коломацької селищної ради перевірили стан місцевого ліцею. У будівлі ще до широкомасштабного вторгнення розпочалися ремонтні роботи. У планах – завершити внутрішній ремонт та утеплення стін.

Представник ХОВА зазначив, що навчальний процес у регіоні триває дистанційно. Однак до відновлення навчання офлайн в регіоні готуються уже зараз, ремонтуючи навчальні заклади, аби освітянам було куди повертатися.

Євген Іванов відвідав місцевий гуртожиток та поспілкувався із внутрішньо переміщеними особами. Серед нагальних потреб громади – ремонт очисних споруд та автошляхів обласного і місцевого значення. 

Євген Іванов зазначив, що питання та потреби цілком зрозумілі. Зараз триває розробка стратегії вирішення, приміром, ремонту або зведення нових очисних споруд. На території населеного пункту є покинуте підприємство, де можна було б створити необхідні системи. Такий проєкт пропонує місцева влада і над цим зараз ведеться робота. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники Ізюмського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області провели протипожежне обстеження будівель культових споруд та прилеглих територій. Рятувальники нагадали настоятелям про обов'язкову обережність при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.


Читайте также