Смертельна ДТП у Харкові: шукають свідків

Постраждалий загинув від отриманих тілесних ушкоджень

Поліція встановлює обставини та свідків ДТП у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Аварія трапилася 8 квітня близько 20:55 на перехресті проспекту Ювілейний та вулиці Гвардійців Широнінців. Водій автомобіля, що рухався у напрямку проспекту Льва Ландау, наїхав на 31-річного чоловіка та втік з місця події.

Постраждалий загинув від отриманих тілесних ушкоджень. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У поліції звернулися до свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди у Харкові з проханням звернутися за телефоном:  066 161 87 83 або до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до слідчого ВРЗуСТ СУ ГУНП в Харківській області Лагутіна Єгора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові правоохоронці з’ясовують обставини ДТП у Новобаварському районі. У результаті ДТП постраждав пасажир одного з транспортних засобів – 13-річний підліток. Його доставили до лікарні. У поліції повідомили, що 1 квітня близько 12:30 по вулиці Дудинській сталося зіткнення автомобілів  Daewoo Lanos та Chevrolet Cruze, які рухалися у попутному напрямку. За кермом Daewoo Lanos перебував 39-річний водій, а Chevrolet Cruze керував 34-річний чоловік.

Від удару один з транспортних засобів в’їхав у паркан приватного домоволодіння, інший – скоїв наїзд на дорожній знак. Поліція попередньо встановила, що водій Daewoo Lanos перебував в стані алкогольного сп’яніння. Травми отримав його 13-річний син.


Читайте также