У Харкові з'ясовують обставини ДТП (ФОТО)

У результаті ДТП постраждав пасажир одного з транспортних засобів

У Харкові правоохоронці з’ясовують обставини ДТП у Новобаварському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У результаті ДТП постраждав пасажир одного з транспортних засобів – 13-річний підліток. Його доставили до лікарні.

У поліції повідомили, що 1 квітня близько 12:30 по вулиці Дудинській сталося зіткнення автомобілів  Daewoo Lanos та Chevrolet Cruze, які рухалися у попутному напрямку. За кермом Daewoo Lanos перебував 39-річний водій, а Chevrolet Cruze керував 34-річний чоловік.

Від удару один з транспортних засобів в’їхав у паркан приватного домоволодіння, інший – скоїв наїзд на дорожній знак. Поліція попередньо встановила, що водій Daewoo Lanos перебував в стані алкогольного сп’яніння. Травми отримав його 13-річний син.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Правопорушення карається позбавленням волі до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 квітня у Харківській області почала діяти нерестова заборона. За порушення заборони передбачений штраф та навіть кримінальна відповідальність. Дізнатися, який розмір штрафу передбачений за порушення заборони, яка кримінальна відповідальність загрожує порушникам та скільки триватимуть обмеження, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися