В одному з районів Харкова провели особливий челендж

У Харкові відзначають День народження наймолодшого району

У Харкові провели челендж “Район моїх можливостей”, приурочений 50-річчю Немишлянського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Понад 300 мешканців поділилися малюнками, плакатами, архівними фото- та відеоспогадами, пов’язаними з районом. У заході взяли участь школярі, вихованці дитячих садків, батьки та педагоги. 

У райадміністрації розповіли, що Немишлянський район - один із наймолодших у Харкові. Однак у райадміністрації переконані, що це дійсно район можливостей, всебічного розвитку, комфортного навчання та проживання.
Немишлянський район було створено 12 квітня 1973 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті чимало проблем, які потребують негайного розв'язання. Одна з них - відновлення пошкоджених та зруйнованих будинків. У Харкові виконують ремонтні роботи в будинках після ворожих обстрілів, а разом з тим проєктують нові житлові мікрорайони. Політолог Максим Гончаренко зазначив, що у Харкові багато зруйнованого житла і цю проблему потрібно терміново вирішувати.За його словами багато людей хоче повернутися у місто, однак не мають житла. Ще одна проблема, яка виникає через відсутність умов для проживання - відтік спеціалістів.

Політичний експерт Юрій Чевордов зазначив, що на часі й відновлення будинків, і проєктування нових мікрорайонів. За його словами, робота щодо відбудови пошкоджених житлових об'єктів у Харкові проводиться. Комісія оцінює технічні можливості відновлення пошкодженого житла та ухвалює рішення про подальші кроки. При цьому в Харкові є житлові об'єкти, які неможливо відбудувати. “Що стосується частини Північної Салтовки, то там нічого відбудовувати. Потрібно проєктувати новий мікрорайон”, - зазначив Юрій Чевордов.


Читайте также