Що відбувається з постачанням газу в одному з районів Харкова (ФОТО)

Газовики виявили витік газу на підземному газопроводі середнього тиску

В Основ’янському районі Харкова фахівці АТ "Харківміськгаз" замінили понад 25 м газопроводу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У компанії розповіли, що під час проведення комплексного обстеження газовики виявили витік газу на підземному газопроводі середнього тиску.

Для забезпечення стабільного газопостачання фахівці провели комплексні ремонтно-відновлювальні роботи, під час яких замінили понад 25 м зношеного сталевого газопроводу діаметром 500 мм на сучасний поліетиленовий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харкова та області допоможуть передати показання лічильників газу у Центрах обслуговування клієнтів. Звернутися за консультацією до компаній “Харківгаз” чи “Харківміськгаз” можна за допомогою вайберу, смс, дзвінка, листа електронною поштою. Щоб нарахування в платіжках були коректні, передавати показання лічильників потрібно з 1 по 5 число щомісяця.

Передати показання приладів обліку газу можна за допомогою: особистого кабінету на сайті gas.ua, чат-ботів GASUA у Viber та Telegram, телефонів контакт-центру: 066-300-2-888 (Vodafone); 098-300-2-888 (Kyivstar); 093-300-2-888 (Lifecell). 057-708-01-87 (Укртелеком); 056-747-36-35 (Укртелеком).

Дізнатися, куди звернутися жителям Харкова та області, щоб отримати консультацію, можна за посиланням

А в середу і четвер, 11 та 12 травня, у Дергачівському районі відбуватимуться роботи із заміни застарілого ШГРП та зняття лічильників на періодичну повірку коштом газорозподільного підприємства. Де не буде газу, читайте тут.


Читайте также