На Харківщині понад добу не буде газу: подробиці

Відновлення газопостачання у домоволодіння відбуватиметься за деяких умов

У середу і четвер, 11 та 12 травня, у Дергачівському районі відбуватимуться роботи із заміни застарілого ШГРП та зняття лічильників на періодичну повірку коштом газорозподільного підприємства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.  

Відключення газопостачання заплановано з 09:00 (11 травня) до 16:00 (12 травня). Інформація актуальна для жителів Слатиного, а саме вулиць Тисячників та Лермонтова.

Відновлення газопостачання у домоволодіння буде здійснено у разі відсутності зауважень у представників Дергачівського відділення АТ "Харківгаз" та за умови вільного доступу до газового вводу і приладів працівникам “Харківгазу”. 

“Просимо з розумінням поставитись до ситуації”, - звернулися у міській раді до жителів населеного пункту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що передати показання лічильників газу жителям Харкова та області допоможуть у Центрах обслуговування клієнтів. Звернутися за консультацією можна за допомогою вайберу, смс, дзвінка, листа електронною поштою. Щоб нарахування в платіжках були коректні, передавати показання лічильників потрібно з 1 по 5 число щомісяця. Споживачам радять, щомісяця передавати останні показання лічильника, навіть якщо було відсутнє споживання газу.

Передати показання лічильників газу можна за допомогою: особистого кабінету на сайті gas.ua, чат-ботів GASUA у Viber та Telegram, Телефонів контакт-центру. 

Детальніше дізнатися про способи передачі лічильників газу можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися