У Харкові вирішують, як відновлювати місто: подробиці

Під час роботи над проєктом програми буде проведене громадське обговорення

У Харкові розроблять Програму комплексного відновлення території міської територіальної громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Метою програми є забезпечення формування та реалізації заходів комплексного відновлення території, яка постраждала внаслідок збройної агресії РФ. Також затвердили Положення про тимчасовий консультативно-дорадчий орган - робочу групу.

Проєкт програми розроблять на підставі інформації, пропозицій та заходів, наданих департаментами, управліннями, відділами і службами міської ради, з урахуванням отриманих даних та пропозицій громадськості. До розробки програми планують залучити фахівців підприємств, установ та організацій, у тому числі закладів вищої освіти.

Під час роботи над проєктом програми буде проведене громадське обговорення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав смт Старий Салтів та перевірив хід відновлювальних робіт.

Смт Старий Салтів звільнили від окупантів на початку травня минулого року. При цьому до контрнаступу ЗСУ у вересні населений пункт системно потерпав від ворожих обстрілів. Наразі в тергромаді тривають відновлювальні роботи. Олег Синєгубов розповів, що результати роботи влади області мають задовольняти потреби громадян. 

Які об'єкти відновлюють першочергово, читайте за посиланням


Читайте также