Олег Синєгубов перевірив відновлення Харківської області

Начальник ХОВА доручив збільшити темпи відновлення головних установ у селищі

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав смт Старий Салтів та перевірив хід відновлювальних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Смт Старий Салтів звільнили від окупантів на початку травня минулого року. При цьому до контрнаступу ЗСУ у вересні населений пункт системно потерпав від ворожих обстрілів. Наразі в тергромаді тривають відновлювальні роботи.

Олег Синєгубов розповів, що результати роботи влади області мають задовольняти потреби громадян. Місцеві жителі активно повертаються до своїх осель, тож потрібно якнайшвидше завершити відновлювальні роботи головних установ, аби люди могли отримувати усі необхідні послуги.

У ХОВА розповіли, що у громаді відновлюють будівлю місцевої адміністрації, опорну школу, дороги та амбулаторію. Олег Синєгубов доручив наростити темпи ремонту медзакладу, адже до будівлі планують перенести Вовчанську центральну районну лікарню.

Окрему увагу начальник ХОВА акцентував на відновленні школи. Навчальний заклад – опорний. Дистанційно тут навчаються понад 1000 школярів. Тому, окрім повного ремонту будівлі на території закладу мають звести бомбосховище.

Начальник Старосалтівської селищної військової адміністрації Антон Палєй розповів, що це головний навчальний закладу у громаді. “Обговорили подальші плани та вимоги уряду щодо відновлення цієї будівлі, розробляємо актуальний проєкт. Впевнені, що після нашої перемоги над окупантами, діти підуть до сучасного навчального закладу”, - зазначив начальник селищної адміністрації. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою має бути Україна після війни.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися