Що відбуватиметься з погодою у Харкові цього тижня

У Харкові серед тижня очікуються дощі

У Харкові з середи очікуються невелике зниження температури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У понеділок 19 червня, у Харкові вдень очікується невелика хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах +24°…+26°C. 

У вівторок, 20 червня, вночі буде мінлива хмарність, без опадів, температура - +16°…+14°C. Вдень синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Температура очікується в межах +27°…+29°C. 

У середу, 21 червня, вночі очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, температура: +16°…+14°C. Вдень прогнозується мінлива хмарність, короткочасний дощ, температура: +23°…+25°C. 

У четвер, 22 червня, вночі також очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний невеликий дощ. Температура вночі буде +14°…+12°C. Вдень очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний невеликий дощ, температура: +23°…+25°C. 

У п'ятницю, 23 червня, вночі мінлива хмарність, без опадів, температура: +14°…+12°C. Вдень синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів, температура: +24°…+26°C. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про подальше перейменування топонімів у місті. Очільник міста нагадав, що загалом перейменування потребують близько 400 топонімів. За його словами, у Харкові постійно триває процес перейменування топонімів, назви яких пов’язані з країною-терористом.

Детальніше про перейменування топонімів у Харкові читайте за посиланням


Читайте также