З 1 липня відділення “Укрпошти” працюватимуть по-новому: подробиці

Відділення працюватимуть максимально можливий час та у вихідні

“Укрпошта” з 1 липня відділення працюватимуть за стандартними графіками. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрпошти”. 

Відділення працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні. Відділення поштового зв’язку, які знаходяться у торгових центрах та на територіях ринків, будуть працювати згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також оператор поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер обслуговуватимуть клієнтів протягом 5 днів.

“Перед відвідуванням поштового відділення, ми радимо перевірити оновлений графік роботи відділень на сайті, у додатку Укрпошти, в чат-боті або в контакт-центрі за номером 0 800 300 545”, - звернулися до клієнтів в “Укрпошті”.

Також оператор попередив, що це не остання зміна графіків роботи відділень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району забезпечує своєчасне призначення та виплати громадянам усіх видів державної соціальної допомоги. У червні було призначено та виплачено державну допомогу 5,7 тис. осіб на загальну суму 14,1 млн грн. У Харківській міській раді наголосили, що заборгованість відсутня. Загалом на сьогодні взято на облік понад 16 тис. внутрішньо переміщених осіб та призначено допомогу на проживання понад 12 тис. родинам на суму майже 34 млн грн.

Детальніше про отримання грошової допомоги читайте за посиланням


Читайте также