В одному з районів Харкова ВПО виплатили майже 34 млн грн допомоги

Сьогодні взято на облік понад 16 тис. внутрішньо переміщених осіб

Управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району забезпечує своєчасне призначення та виплати громадянам усіх видів державної соціальної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У червні було призначено та виплачено державну допомогу 5,7 тис. осіб на загальну суму 14,1 млн грн. У Харківській міській раді наголосили, що заборгованість відсутня.

Загалом на сьогодні взято на облік понад 16 тис. внутрішньо переміщених осіб та призначено допомогу на проживання понад 12 тис. родинам на суму майже 34 млн грн.

“У разі виникнення питань щодо взяття на облік ВПО та призначення будь-яких видів державної соціальної допомоги мешканці Немишлянського району можуть звертатися за адресою: пр. Льва Ландау, 48. Тел. для довідок: 725-31-51, 725-31-55, 099-724-03-21, 095-340-76-98 (без перерви з пн по пт, з 8:00 до 16:00), e-mail: [email protected]”, - уточнили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 27 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надавали безоплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. Прийом розпочали об 11:00 у приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21.

Всім охочим надали змогу отримати юридичні консультації з питань:

відновлення втрачених документів,  порядку подання інформаційного повідомлення та отримання компенсації за пошкоджене/зруйноване житло, пенсійних та соціальних виплат, встановлення фактів смерті та народження, порядку оформлення спадщини та з інших питань.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися