На Харківщину повертають світло: де поновили надання послуги

Повністю заживити населений пункт планують до кінця літа

Спеціалісти “Харківобленерго” частково відновили електропостачання у селі Борщова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За інформацією енергетиків, рівень пошкодження повітряних ліній електропередачі та електричного обладнання на території села складає від 70% до 100%. Ремонтні роботи у населеному пункті розпочалися два тижні тому – одразу після отримання дозволу від саперів. У селі знайшли багато розтяжок, мін "Пелюстка" та нерозірваних снарядів.

“Зараз у Борщовій до електромережі підключили дві вулиці, це близько 30 домоволодінь, або 10%-15% від загальної кількості точок обліку. Повністю заживити населений пункт планують до кінця літа”, - повідомили у Харківській ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області тривають ремонтні роботи, у зв'язку з якими тимчасово обмежують електропостачання. У зв`язку з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт в мережах АТ "Харківобленерго" 5, 6 та 7 липня з 9:00 до 16:00 будуть знеструмлені деякі селища Дергачівської громади. Так, електропостачання обмежуватимуть у:  с. Лещенки, сел. Слатине, с. Прудянка, с. Безруки. Ознайомитися детальніше з адресами, де не буде електропостачання, можна за посиланням.

А побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про планові або аварійні відключення електроенергії  у зручний для них спосіб. Налаштувати повідомлення можна на сайті АТ "Харківобленерго".

Детальніше ознайомитися з інструкцією щодо налаштування сповіщення можна за посиланням


Читайте также