Ігор Терехов розповів, що відбувається у Харкові

Ситуація з електропостачанням у Харкові контрольована

В ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію в місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, ситуація у Харкові більш-менш спокійна. Він зазначив, що російські військові продовжують обстрілювати Харківську область - під ударами окупантів Куп’янський та інші райони.

“Ті жахливі події, які відбулися три дні тому, щодо “прильоту” по Первомайському. Постраждали люди, серед них діти, які зараз знаходяться в лікарнях, зокрема в Харкові. Лікарі працюють, щоб надати їм допомогу”, - розповів Ігор Терехов.

Пояснив очільник міста і ситуацію з електропостачанням в місті. “Електропостачання є в усьому місті. Працює електротранспорт, немає ніяких відключень ані житлових будинків, ані індустрії Харкова, ані комунальних служб. Тому ситуація контрольована. Я спілкуюсь з працівниками Харківобленерго”, - повідомив мер міста.

Варто зазначити, що 6 липня в “Укренерго” розповіли, що напередодні через спеку та використання кондиціонерів різко збільшилося споживання електроенергії. Українців закликали заощаджувати світло з 16:00 до 23:00 – переносити використання потужної техніки на інші години або на ніч і не вмикати кілька потужних приладів одночасно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові у неділю, 9 липня, відбудеться святковий захід до Дня родини. У програмі заходу передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів та інші розваги для дітей та дорослих. Детальніше про проведення заходу читайте тут.


Читайте также