Харків'ян запрошують на свято

Захід проведуть у ТРЦ “Французький бульвар”

У місті Харкові у неділю, 9 липня, відбудеться святковий захід до Дня родини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що відвідувачів очікують руханки, шоу мильних бульбашок, наукові експерименти та майстер-класи (виготовлення ляльок-оберегів, створення квітів з тканини, паперова пластика тощо).

У програмі заходу також передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів. Також впродовж свята працюватиме фотозона.

Початок заходу об 11:00. Місце - нульовий поверх ТРЦ “Французький бульвар” (роллердром).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 30 червня та 1 липня провели майстер-класи з вуличних культур.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що учасники заходів ознайомилися ближче з вуличними культурами, взяли участь у майстер-класах з діджеїнгу, брейкінгу та каліграфії, а також опанували навички тимбілдингу. Цими заходами Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту спільно з громадською організацією "Street Culture" завершило серію майстер-класів з вуличних культур. Загалом за два тижні провели чотири заходи у різних локаціях міста, які відвідали сотні харків'ян.

Також вихідними в урбан-парку на бульварі Юр’єва пройшла серія майстер-класів з вуличних культур. Діти Немишлянського району  опановували нові навички та брали участь у спортивних естафетах. Учасники заходу отримали солодкі подарунки від благодійної організації "Світовий благодійний фонд "Айронбі", а переможців було відзначено  подарунковими наборами від Департаменту у  справах сім’ї, молоді та спорту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися