Жителям одного з районів Харкова видали продукти

Гуманітарну допомогу отримали самотні громадяни

Мешканцям Основ’янського району поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Запас харчових продуктів отримали самотні громадяни похилого віку та люди з обмеженими можливостями, які під час війни залишилися одні.

“Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями “Фенікс” та “Я врятований” роздали пакунки людям, які не можуть подбати про себе самостійно”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Євген Іванов зустрівся з представниками міжнародних гуманітарних організацій та обговорив шляхи збільшення допомоги внутрішньо переміщеним особам.

На зустрічі обговорили підготовку тимчасових місць проживання ВПО до наступного осінньо-зимового періоду. Також обговорили необхідність забезпечення громад Харківщини генераторами та будівельними матеріалами для жителів громад. Також у полі зору учасників зустрічі була реалізація нового пілотного проєкту. У межах проєкту планується визначити 2-3 громади для посиленої роботи МОМ та інших благодійних організацій. Суть проєкту – комплексний підхід у реінтеграції внутрішньо переміщених осіб, допомога у відновленні та розмінуванні. 

Керівник діяльності MOM у Східному регіоні України Йоханнес Фромхольт повідомив, що проєкт планують запустити для більш ефективної допомоги місцевому населенню. Детальніше про посилення допомоги на Харківщині читайте за посиланням.


Читайте также