Скільки коштуватиме відбудова Будинку культури на Харківщині: тендер

Строк подачі пропозицій - до 23 серпня

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області оголосила тендер на відбудову соціальної інфраструктури регіону, повідомляють "Коментарі. Харків".

У системі публічних закупівель Prozorro оголошено тендер на відновлення об'єкта соціальної інфраструктури у місті Дергачі за адресою площа Перемоги, будинок 1. Будівля була пошкоджена у травні 2022 року внаслідок ракетного обстрілу міста російськими військовими.

Після технічного обстеження об'єкта експертна організація надала висновок про частково зруйнований фундамент, стіни, перегородки, перекриття та покрівлі.

Строк подачі пропозицій до 23 серпня. Очікувана вартість робіт - 77 190 638,00 грн

Детальніше ознайомитися з тендерним оголошенням можна за посиланням.

“Після визначення переможця буде укладено договір та розпочнуться роботи з відновлення соціальної інфраструктури у місті Дергачі”, - повідомили у Службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі розпочалася реалізація  важливого проєкту з відновлення зруйнованих багатоповерхівок. Міська влада підписала договори на розробку та виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення багатоповерхових будинків. 

У міській раді розповіли, що цей проєкт є важливим кроком у відновленні інфраструктури міста після бойових дій. Проєкт допоможе покращити житлові умови для багатьох містян.

Також в Ізюмі розпочали ремонтні роботи у багатоповерхових будинках. Допомогу в проведенні ремонту житла надають благодійні організації.

Дізнатися детальніше, які будинки ремонтують в Ізюмі, можна за посиланням.


Читайте также