Які будинки ремонтують в одному з найбільш зруйнованих міст Харківщини

На Харківщині ремонтувати багатоквартирні будинки допомагають благодійні організації

В Ізюмі розпочалася реалізація  важливого проєкту з відновлення зруйнованих багатоповерхівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Міська влада підписала договори на розробку та виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення багатоповерхових будинків за наступними адресами: вул. Степана Бандери, 2; вул. Васильківського, 2; вул. Покровська, 36; вул. Паромна, 6; вул. Дементьєва, 8; вул. Хлібозаводська, 5; Донця Захаржевського, 6.

У міській раді розповіли, що цей проєкт є важливим кроком у відновленні інфраструктури міста після бойових дій. Проєкт допоможе покращити житлові умови для багатьох містян.

Також в Ізюмі розпочали ремонтні роботи у багатоповерхових будинках. Допомогу в проведенні ремонту житла надають благодійні організації. Так, БО Global empowerment mission допомогла з придбанням та встановленням віконних блоків у будинках за адресами:

  • пров. Соборний, 3 (103 шт.),

  • вул. Соборна, 47 (160 шт.),

  • вул. Соборна, 49 (72 шт.).

Також благодійна організація доставила 61 віконний блок для будинку на вул. Соборна, 51.

Влада міста та Міжнародна організація з питань міграції (МОМ) об’єднали зусилля для робіт з відновлення покрівель на вул. Лондонській 16, 16-А та вул. Стіва Джобса, 29.

Співпраця місцевої влади та благодійними організаціями з відновлення та ремонту багатоповерхових будинків триває. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області покарали продавця. Подробиці - читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися