У Харківській області замовили послугу на 7 млн грн: подробиці

Аукціон має відбутись 28 серпня

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради оголосило тендер на 7 млн грн. Управління замовило капітальний ремонт частини огорожі місцевого стадіону “Локомотив”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг системи “ProZorro” Харківським антикорупційним центром. 

Аукціон має відбутись 28 серпня.

Капітальний ремонт частини огорожі стадіону “Локомотив” передбачає ремонт огорожі загальною довжиною 528,83 погонних метри, висота огорожі – 2,5 м, зокрема: 

  • уздовж бульвару Шевченка загальною довжиною – 134,69 м п.,

  • від центрального до бокового входу – 87,02 м п.,

  • вздовж вул. Олімпійської загальною довжиною – 55,62 м п.,

  • вздовж вул. Братів Кучеренків загальною довжиною – 149,56 м п.,

  • частина огорожі вздовж  вул. Левадної загальною довжиною – 101,94 м п.,

  • улаштування тротуару вздовж  бул. Шевченка загальною площею – 270 м кв., 

  • улаштування паркувального майданчика перед центральним входом – 100,3 м кв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на проспекті Петра Григоренка фахівці КП “Харківські теплові мережі” виконують заміну понад 2 км магістралі діаметром 630 мм. 

Начальник Слобідської філії КП “ХТМ” Станіслав Заболоцький розповів, що старий трубопровід був введений в експлуатацію в 1966 році. Відтоді магістраль зносилася, про що сигналізували раптові дефекти - за останні кілька років їх було понад 20. За словами представника компідприємства, загальна протяжність каналу - 1,1 тис. м. Були виконані усі підготовчі роботи, спеціалісти демонтували старі труби. 

Зараз триває монтаж нової магістралі. Начальник філії запевнив, що до початку опалювального сезону нова магістраль буде готова.


Читайте также