У Харкові проводять масштабні ремонтні роботи (ФОТО)

До початку опалювального сезону нова магістраль буде готова

На проспекті Петра Григоренка фахівці КП “Харківські теплові мережі” виконують заміну понад 2 км магістралі діаметром 630 мм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Начальник Слобідської філії КП “ХТМ” Станіслав Заболоцький розповів, що старий трубопровід був введений в експлуатацію в 1966 році. Відтоді магістраль зносилася, про що сигналізували раптові дефекти - за останні кілька років їх було понад 20.

За словами представника компідприємства, загальна протяжність каналу - 1,1 тис. м. Були виконані усі підготовчі роботи, спеціалісти демонтували старі труби.Зараз триває монтаж нової магістралі. Начальник філії запевнив, що до початку опалювального сезону нова магістраль буде готова.

Також він повідомив, що ця ділянка трубопроводу забезпечує подачу тепла у 248 житлових будинків, 14 відомств, а також у дитячі садки, школи та лікарні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники комунальних підприємств у Харкові проводять ремонтні роботи. Підрядні організації у Немишлянському районі ремонтують вхідні групи в будинках на:  Салтівському шосе, вул. Ощєпкова, вул. Амосова. Спеціалісти на пр. Героїв Харкова виконують вимощення.

Ремонтні роботи тривають також у Холодногірському районі. Там ремонтують ігрові комплекси. Зокрема, робітники КП “Харківспецбуд" проводять заміну пошкоджених елементів дитячих майданчиків, фарбують гойдалки та ін.

Детальніше про проведення ремонтних робіт у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися