У Харківській області відключають світло: що відомо

Причина тимчасових відключень - проведення ремонтних робіт

У деяких населених пунктах Харківської області у понеділок, 11 вересня, тимчасово обмежили електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Наталинській громаді зазначили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 11.09.2023 з 00:00 до 17:00 в с. Володимирівка, вул. Центральна та с. Лукашівка.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. 

Детальніше дізнатися про графіки та адреси відключення світла можна за посиланням

У Краснокутській селищній раді повідомили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт можливе відключення електропостачання. Тимчасові обмеження електропостачання триватимуть з 09:00 до 17:00. Детальніше адреси відключення дивіться тут

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 11.09.2023р. з 09-00 до 16-30 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицях: Дніпровська, Воронова Володимира, Березова; по провулку Яковлівський; тупик Лікарський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Україні не вдалося повністю відновити всі енергопотужності, які постраждали від ворожих ударів ракетами та дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука.  За його словами, минулого року метою ракетних ударів росіян були підстанції — об'єкти, які відповідають за передачу електроенергії, біля гідроелектростанцій, теплових електростанцій. Він зазначив, що ще під час атак було зрозуміло, що їх неможливо відремонтувати за літо.

Читайте также