Що робилося у деяких районах Харкова (ФОТО)

У Харкові провели заходи до World Cleanup Day

У Харкові продовжують наводити лад в укриттях, на прибудинкових територіях та дитячих майданчиках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Слобідському районі провели заходи до Всесвітнього дня прибирання World Cleanup Day. Долучилися до заходів близько 1 тис. осіб: співробітники райадміністрації, працівники закладів освіти та охорони здоровʼя, робітники комунальних підприємств. 

Загалом було прибрано 57 га території, зібрано та вивезено понад 166 куб. м листя, сміття та гілок, скошено 6 га трави та пофарбовано 23 дверей у найпростіших укриттях.

В Основ'янському районі 145 працівників КП "Харківблагоустрій" утримують у належному стані двори багатоповерхових будинків та території  вздовж "червоних" ліній. Сьогодні комунальники здебільшого прибирають сміття та опале листя, косять траву.

Робітники Немишлянської філії КП “Харківблагоустрій” обслуговують понад 400 будинків, слідкують за чистотою прибудинкових територій. Зокрема, вони прибирають сміття та опале листя, косять траву, готують клумби і квітники до осінньо-зимового періоду та фарбують елементи благоустрою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивозять побутові відходи з приватного сектору

У “КВПВ” розповіли, що розв'язати проблему з прибиранням та оптимізувати ресурси у приватному секторі Салтівського району дозволило централізоване встановлення контейнерів. "Експеримент, як показала практика, вийшов вдалим і продовжуватиметься", - повідомили на підприємстві.

Читайте также