Що робиться у приватному секторі одного з районів Харкова (ФОТО)

Особливих труднощів у робітників підприємства з проїздом та вивезенням побутових відходів з території "червоних" ліній немає

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивозять побутові відходи з приватного сектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КВПВ розповіли, що розв'язати проблему з прибиранням та оптимізувати ресурси у приватному секторі Салтівського району дозволило централізоване встановлення контейнерів. "Експеримент, як показала практика, вийшов вдалим і продовжуватиметься", - повідомили на підприємстві.

Загалом на вул. Академіка Павлова, Салтівському шосе, вул. Тюрінській, вул. Шевченка, вул. Дудинської, вул. Холодногірській та пр. Героїв Сталінграда встановлено 79 контейнерів об'ємом 1,1 куб. м та 0,24 куб. м. За добу звідти вивозиться 23 куб. м ТПВ.

За словами робітників підприємства, які працюють у цьому районі, особливих труднощів із проїздом та вивезенням побутових відходів з території "червоних" ліній немає, однак іноді деякі мешканці продовжують викидати пакети з побутовими відходами не в контейнери, а поряд з ними. Наприклад, нещодавно стихійне звалище утворилося в районі вул. Кузінської, 4/2.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Шевченківському районі, в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, спеціалісти переклали 1.5 км зовнішніх трубопроводів, замінили 60 засувок та 51 люк, встановили 56 нових пожежних гідрантів та привели до ладу 73 вуличні колонки. 

Зокрема, 11 вересня працівники ремонтних бригад ліквідували аварійні ситуації на магістралях у провулку Рогатинський (діаметр 200 мм) та вулиці Клочківській (діаметр 150 мм).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися