Жителі Харківщини можуть відновити важливі документи: умови

Жителі громади можуть відновити водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію ТЗ

У Старосалтівській громаді 28 вересня працюватиме мобільний сервісний центр МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.

Мобільний сервісний центр МВС буде обслуговувати громадян з 10:00 до 16:00 за адресою: смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, б.21. Спеціалісти надаватимуть послуги з відновлення та обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Для відновлення посвідчення водія необхідно підготувати наступні документи: паспорт та ідентифікаційний код. Вартість становить: послуга + бланк посвідчення – орієнтовно 254,00 грн.

Для відновлення свідоцтва про реєстрацію ТЗ необхідні документи - паспорт, ідентифікаційний код. Також потрібен транспортний засіб. Орієнтовна вартість: послуга + бланк свідоцтва – 605,00 грн.

Для перереєстрації транспортного засобу на іншу особу необхідно звернутися теперішньому та майбутньому власнику та мати: паспорти, ідентифікаційні коди, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, транспортний засіб. 

Вартість становитиме: послуга + бланк свідоцтва + номерний знак – орієнтовно 731,00 грн.

“Важливо: якщо у вас не має паспорту громадянина України, спочатку необхідно відновити його, а вже потім звернутися до сервісного центру МВС”, - попередили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадяни України можуть одночасно оформити паспортні документи собі та дітям.

Детальніше про нову послугу можна дізнатися за посиланням.


Читайте также