У ЦНАПах Харкова збільшили кількість послуг: подробиці

У ЦНАПах Харкова надають 211 адмінпослуг

У ЦНАПах Харкова збільшили кількість адміністративних послуг, які можуть отримати містяни. Станом на 26 вересня, спеціалісти центрів надають 211 адміністративних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

У центрі зазначили, що було відновлення надання послуги у сфері лісового господарства:

  • видача посвідчення мисливця,

  • видача дубліката посвідчення мисливця,

  • видача дубліката щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання,

  • видача щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання.

Повний перелік послуг Північно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, які надаються в ЦНАПах за посиланням

Ознайомитися з повним переліком адміністративних послуг, які можна отримати у ЦНАПах, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадяни України можуть одночасно оформити паспортні документи собі та дітям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної міграційної служби України. Один з батьків, перебуваючи у підрозділі міграційної служби, може: одночасно оформити ID-картку та паспорт для виїзду за кордон собі; одночасно оформити собі ID-картку та закордонний паспорт, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років; одночасно оформити собі ID-карту, а також закордонний паспорт своїй дитині до 14 років.

Варто пам'ятати, Якщо дитині, якій оформлюють закордонний паспорт, виповнилося 12 років, її присутність під час подання документів обов’язкова.


Читайте также