Де в Харкові оформляють посвідчення учасників та ветеранів війни

Куди звертатися для оформлення посвідчення, що підтверджують статус

Управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району продовжує роботу щодо оформлення посвідчень, що підтверджують статус учасників та ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та захисників України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

“Для отримання консультації стосовно переліку документів, необхідних для оформлення  вищезазначених посвідчень, мешканці району можуть звернутися за адресою: пр. Льва Ландау, 48. Прийом громадян здійснюється за попереднім записом за тел: 725-31-54, 095-246-36-13”, - пояснили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять підготовку до Дня захисників і захисниць України. 

Працівники КП “Ритуал” приводять до ладу територію міського кладовища №18 та облаштовують підходи до Алеї Слави. Зокрема:

  • прибирають поросль з узбіччя,

  • висаджують декоративні дерева,

  • на перехресті центральної алеї встановили стелу з покажчиком руху.

“Поряд з цим підприємство долучилося до волонтерської акції з заміни прапорів та флагштоків на могилах загиблих воїнів. Захід  відбувся цими вихідними на Алеї Слави з ініціативи Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України”, - повідомили у міській раді.

Також зазначається, що робота з благоустрою триває й на інших міських кладовищах та меморіальних комплексах.

Ознайомитися детальніше з проведенням робіт у Харкові до Дня захисників та захисниць України можна за посиланням.


Читайте также