Як у Харкові готуються до Дня захисників і захисниць України (ФОТО)

Роботи з благоустрою тривають на міських кладовищах та меморіальних комплексах

У Харкові проводять підготовку до Дня захисників і захисниць України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Працівники КП “Ритуал” приводять до ладу територію міського кладовища №18 та облаштовують підходи до Алеї Слави. Зокрема:

  • прибирають поросль з узбіччя,

  • висаджують декоративні дерева,

  • на перехресті центральної алеї встановили стелу з покажчиком руху.

“Поряд з цим підприємство долучилося до волонтерської акції з заміни прапорів та флагштоків на могилах загиблих воїнів. Захід  відбувся цими вихідними на Алеї Слави з ініціативи Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України”, - повідомили у міській раді.

Також зазначається, що робота з благоустрою триває й на інших міських кладовищах та меморіальних комплексах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. 

У Харківській міській раді повідомили, що представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс" провели перевірки стану прибудинкових територій Основ’янської філії підприємства. Цього тижня до маршруту об’їзду були внесені вулиці Греківська, Гольдбергівська, Молочна, Літакова, Мереф'янське шосе, пров. Рибасівський та пр. Гагаріна.

Загалом комісія  перевірила території біля 59 будинків. Результати перевірки показали задовільний стан прибудинкових територій: тротуари, дитячі майданчики та двори - чисті, газони та квітники - доглянуті.

Фото стану прибудинкових територій дивіться за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися