Де у Харківській області завтра будуть відключати світло: графіки

Про тимчасове відключення світла попередили у двох громадах Харківщини

У п'ятницю, 13 жовтня, у деяких громадах тимчасово обмежуватимуть електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Богодухівській міській раді повідомили про планові відключення світла. “Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Електропостачання обмежать 13 жовтня з 09:00 до 17:00. Дізнатися детальніше, за якими адресами не буде світла у вказаний час, можна за посиланням.

У Мереф'янській громаді також попередили про тимчасове обмеження постачання електроенергії. “Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 13 жовтня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії”, - попередили у громаді. 

Ознайомитися з переліком вулиць, провулків, в'їздів, де завтра не буде світла, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській міській раді  відбулось чергове засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років. На засіданні заслухали звіти про стан підготовки до опалювального сезону, а також доповіді про відновлення інфраструктури Дергачівської громади. У міській раді наголосили, що важливим завданням у підготовці до холодного періоду стала розробка та узгодження єдиного алгоритму дій при відключенні електроенергії, газопостачання та мобільного зв'язку. Ці міри мають гарантувати безперебійну роботу критично важливих підприємств.

Читайте также