Що буде з опаленням, газом та світлом на Харківщині

У Дергачівській громаді триває підготовка до опалювального сезону

У Дергачівській міській раді  відбулось чергове засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років, повідомляють "Коментарі. Харків".

На засіданні заслухали звіти про стан підготовки до опалювального сезону, а також доповіді про відновлення інфраструктури Дергачівської громади.

У міській раді наголосили, що важливим завданням у підготовці до холодного періоду стала розробка та узгодження єдиного алгоритму дій при відключенні електроенергії, газопостачання та мобільного зв'язку. Ці міри мають гарантувати безперебійну роботу критично важливих підприємств.

Варто зазначити, що у громаді триває підготовка до опалювального сезону та ліквідація наслідків збройної агресії росії проти України. Так, спеціалісти Дергачівського РЕМу проводять роботи у Прудянці, Цупівці та Руській Лозовій. До кінця жовтня планують повністю заживити Руську Лозову. Нагальним завданням залишається перехід до робіт з відновлення електроенергії на лінії Лобанівка - Дубівка, реалізація якого розпочнеться після закінчення робіт у Руській Лозовій та Прудянці, а також після завозу необхідної кількості високовольтних ліній електропередач. 

Спеціалісти газорозподільного підприємства Дергачівського УЕГГ Харківської філії ТОВ "ГРМУ" проводять планові роботи - усунення технічних проблем, підготовка документації, технічних планів у закладах в Дергачах та населених пунктах старостинських округів. Такі роботи сприятимуть своєчасному включенню опалення у вцілілих будівлях. Газовики продовжують роботи з відновлення газу у Цупівці та Прудянці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з опаленням у Харківській області




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися