У роботі громадського транспорту на Харківщині сталися зміни: подробиці

Зміни у графіку руху автобуса №24

На Харківщині змінили графік руху громадського транспорту. Зміни відбулися на Ізюмщині на маршруті №24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

“З 27 жовтня 2023 року вносяться зміни в розклад руху маршрут №24 “Міський ПК – Пам’ятник (через “Піски”, вулицю Василя Стуса)”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Жителів населеного пункту повідомили про новий розклад руху автобусів.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі автобусний маршрут працюватиме за новим графіком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. “З 23 жовтня 2023 року подовжується міський автобусний маршрут № 23 “ІОМЗ – вул. Приладобудівників” до Аграрного ліцею та вводиться в дію новий розклад”, - уточнили у міській раді. Зміни торкнуться курсування громадського транспорту як у будні, так і вихідні дні.

А раніше повідомлялося, що до шести громад Харківської області передали нові шкільні автобуси. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ці автобуси були придбані за 36 млн грн з державної субвенції та від органів місцевого самоврядування Харківщини. 

“Транспорт розподілили між 9 навчальними закладами Зачепилівської, Кегичівської, Наталинської, Сахновщинської, Старовірівської та Красноградської громад області”, - зазначив очільник області. 

Автобуси почали використовувати цього тижня для забезпечення підвозу учнів на позашкільні заходи. 

Детальніше про відновлення Харківської області читайте за посиланням


Читайте также