На Харківщині змінять графік роботи громадського транспорту

За новим графіком курсуватиме автобусний маршрут №23

В Ізюмі автобусний маршрут працюватиме за новим графіком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

“З 23 жовтня 2023 року подовжується міський автобусний маршрут № 23 “ІОМЗ – вул. Приладобудівників” до Аграрного ліцею та вводиться в дію новий розклад”, - уточнили у міській раді.

Зміни торкнуться курсування громадського транспорту як у будні, так і вихідні дні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до шести громад Харківської області передали нові шкільні автобуси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. За його словами, ці автобуси були придбані за 36 млн грн з державної субвенції та від органів місцевого самоврядування Харківщини.   Транспорт розподілили між 9 навчальними закладами Зачепилівської, Кегичівської, Наталинської, Сахновщинської, Старовірівської та Красноградської громад області”, - зазначив очільник області.

Автобуси почали використовувати цього тижня для забезпечення підвозу учнів на позашкільні заходи. “Дякую уряду України та, зокрема, Міністерству освіти та науки за цю допомогу, яка дозволяє поповнювати автопарк навчальних закладів. Загальна потреба всіх закладів області – ще 143 автобуси. Працюємо над її вирішенням і над посиленням безпечного середовища у навчальних закладах”, - наголосив очільник області.

А у Харкові щомісяця на утримання громадського транспорту витрачають 171 млн грн. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов на пресконференції. Ігор Терехов запевнив, що попри велике навантаження на міський бюджет, поки що проїзд залишатиметься безплатним.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися