Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Отримати продуктову допомогу можуть отримати громадяни окремих категорій

У деяких громадах Харківської області триває видача продуктових наборів, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

У Балаклійській міській раді у четвер, 2 листопада, з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ групи, особи з інвалідністю (діти). З собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду”, - уточнили у міській раді.

Також варто нагадати, що у Богодухівській громаді з 1 листопада щодня видають гуманітарну допомогу. Гуманітарну допомогу видають у Богодухівському ліцеї №3 мешканцям та ВПО Богодухівської громади.

Допомогу можуть отримати: 

  • жінки, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування);

  • родини мобілізованих мешканців громади;

  • родини військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти.

Також отримати допомогу можуть особи віком 80+, які проживають лише у місті Богодухів та селах Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки. За виключенням тих, хто перебуває на обслуговуванні у КЗ “Центр надання соціальних послуг”.  

Допомога видається з 08-00 до 12-00 щодня, крім суботи, неділі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українці, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати допомогу в кожному обласному центрі. Щоб отримати інформацію, куди можна звернутись, була створена інтерактивна мапа Ukraine Services Advisor.

Дізнатися детальніше про адреси пунктів допомоги читайте за посиланням.

Читайте также