У Харкові стартує новий проєкт: подробиці

Ветерани зможуть уникнути організаційних перешкод при оформленні пільг та отриманні інших послуг

У Харкові 6 листопада стартує проєкт “Адмінсервіс “Ветеран”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Адмінсервіс допоможе усунути організаційні перешкоди, які виникають у ветеранів війни у процесі отримання пільг і послуг, що надаються на державному та місцевому рівнях.

Скористатися сервісом можуть:

  • ветерани війни: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалі учасники Революції гідності, 

  • члени їхніх сімей, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Проєкт стартує 6 листопада. Послуги надаватимуться у "Прозорих офісах", Регіональному центрі послуг, управліннях соціального захисту населення, ЦНАПах міста Харкова. Для їх отримання необхідно записатися на прийом на сайті або без черги безпосередньо у згаданих установах. 

Ознайомитися детальніше з переліком послуг, які будуть надавати ветеранам, можна тут

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у восьми територіальних громадах Харківщини реалізують експериментальний проєкт “Помічник ветерана”.

Начальник Управління у справах ветеранів ОВА Олег Пуль розповів, що мета проєкту - надання послуги з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя для ветеранів, військовослужбовців, які були звільнені з військової служби, у тому числі демобілізованих та членів їх сімей. Чиновник зазначив, що експериментальний проєкт реалізується до 31 грудня 2023 року.

Детальніше про умови реєстрації та реалізацію проєкту читайте за посиланням


Читайте также